Bedrijfsinformatie MI Consultancy

 

In 1986 ontwikkelde Paul Edridge, directeur van MI Consultancy, een eenvoudig medisch informatiesysteem. Norma hielp de zorgverlener bij het eenvoudige administratieve handelingen en het registreren van patiëntgegevens.

De vraag naar Norma groeide en in 1992 wordt MI Consultancy opgericht. Norma is uitgegroeid tot een volwaardig EPD met een afsprakensysteem en geïntegreerde correspondentie. Diverse grote ziekenhuizen implementeren vanaf die tijd het Norma EPD en dagelijks werken er honderden gebruikers met het informatiesysteem.  

In 2013 introduceert MI Consultancy het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD. NeoZis is niet alleen een EPD, maar bevat daarnaast ook afspraken, DOT/DBC-registratie, zorgpaden, e-zorg, workflow, SEH, correspondentie, ordermanagement en EVS. Dit complete ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) is in samenwerking met onze klanten ontwikkeld. De combinatie van onze kennis en ervaring en de praktijkkennis van zorgverleners zorgt voor een uitermate gebruiksvriendelijk zorginformatiesysteem.

MI Consultancy is een gezonde zelfstandige onderneming die gestaag groeit door professionele software te leveren die is in te stellen naar individuele gebruikerswensen. Onze medewerkers hebben jaren­lange ervaring met de medische automatisering en zijn daardoor in staat NeoZis snel en vakkundig in de zorginstelling te introduceren.

Voor vragen, opmerkingen, een gesprek of het aanvragen van een demonstratie kunt u contact met ons opnemen.