Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ben jij een Junior Tester, die graag zo snel mogelijk begint aan een nieuw avontuur? Dat komt goed uit, want wij hebben een leuke vacature, waarin je de kneepjes van het vak kan leren bij een ervaren testteam, terwijl je ondertussen ook jouw opgedane kennis kan toepassen! Ook als je nog studeert ben je welkom, te gek toch?

Ja! Dat ben ik! Lees meer ...

Ben jij onze nieuwe Marketing en Sales Consultant (fulltime of parttime), die graag wil scoren? Die een kick krijgt als het lukt om een nieuwe klant binnen te halen? En voel jij je thuis in de wereld achter SEA, Google Analytics en social media advertising?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe consultant met marketing en sales skills, die zich niet druk maakt over (eventueel) gebrek aan ervaring in de ICT, of met zorginformatiesystemen. Want je leert snel, met plezier. En onze software (Neo ZIS|EPD) is hartstikke gebruiksvriendelijk, ook voor jou, dus dat komt helemaal goed.

Ja! Dat ben ik!

Na de succesvolle inrol van ons portaal voor de VIPP A1, hebben we vandaag ook officieel de VIPP B1 module gehaald en daar zijn wij best trots op! Binnenkort verwachten wij onze eerste klanten te certificeren. Wilt u ook de medicatiegegevens van de patiënt kunnen opvragen bij het LSP en inzien binnen het dossier? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze VIPP-specialist.

Contactgegevens

Ben jij een junior consultant, die graag zo snel mogelijk begint aan een nieuw avontuur? Dat komt goed uit, want wij hebben een leuke vacature, waarin je de kneepjes van het vak kan leren van een ervaren consultant, terwijl je ondertussen zelf jouw eigen klantenportefeuille opbouwt! Ook als je nog studeert ben je welkom, te gek toch? 

Lees snel verder!

Ben jij onze nieuwe consultant (fulltime), die liever gisteren dan vandaag begint aan een nieuw avontuur? Maak jij IT-vraagstukken voor klanten ook liever niet te ingewikkeld? Doorzie jij snel wat de klant niet alleen nu nodig heeft, maar ook in de toekomst? En weet je vervolgens hoe wij met die inzichten ons zorginformatiesysteem verder kunnen verbeteren? 

Ja! Dat ben ik!